Monday, March 21, 2011

kawan-kawan

nama BOOGIE mmg la ta sehebat mana tapi slama aku gune nama ni tade la tercemar dgn benda ta best la kan.. slame ni aku eka along n fye jaga baik kot jg.. dtg la satu makhluk halus ni tataw dtg dr mana.. sbb dia la jd kecoh nama tu.. agak sakit hati lah jugak sbb aku yg gune dulu nama tu dulu.. mcm2 lak cite aku dgr.. PANAS kn? aku ni cepat kesian kn org.. tp pragai agk mcm gampang sket r kan.. tp aku cool.. last2 tuka name kejap.. semak lak aku...walaupun boogie tu ade "cha,eka,along n fye" tp ade satu lg member aku nama dia Aunul Awan Superb walaupun dia ta de boogie kt blkg tu tp dia lah sebenarnye KETUA .. ketua segala gelak.. lawak.. segala2 nye.. nama paling glamour PAMELA ok! jgn kasi dia gelak ! hep hep! abes satu kedai keriau.. dia dtg dr kampung.. tp keje kt CELCOM? cane tu? korg pk la sendiri taw! hahaha pape pon aku syg korg walaupun ade dak baru nk KAWAN dgn kita... tp ta reti jaga! stupid :) haha! nak sgt kwn dgn boogie la tu.. just jgn wat semak dgn aku jelah.. aku ta ske semak2. kusut kepala aku .. kang caci makian dpt dr aku... pape pon aku cool hahahaha ;) eh jap2 slame bertahun2 aku kwn dgn dorg dr sklh ta pernah ade mslh ok! ok da abes bye !

ni my idol i adore her pamela peace

love, chashorty(nama utk harini) sekian.

2 comments:

  1. pamelaa !! yeahh !!
    to budakkkecik : lu langsi lu mati

    ReplyDelete
  2. hahahaha. comel nya budak baju polkadot ni. hahahhaa

    ReplyDelete